Esittely

Laitilan Super Service Ny on Laitilassa toimiva Nuori Yrittäjyys-ohjelmaan kuuluva yritys. Liikeideaamme toteuttaa kuusi reipasta lukiolaista ja toimintaamme kuuluu erilaisten palveluiden tuottaminen paikallisille. Yritys toimii koko lukuvuoden 2015 - 2016. Lisää Nuori Yrittäjyys toiminnasta voit lukea täältä

Henkilöt

Nicklas Uusitalo

Nicklas Uusitalo

Tietotekniikka ja autonhoito, toimitusjohtaja

Lotta Laaksonen

Lotta Laaksonen

Lastenhoito ja eläintenhoito, kirjanpito

Miro Elonen

Miro Elonen

Autonhoito ja talonmiestyöt, henkilöstövastaava

Kristoffer Juntti

Kristoffer Juntti

Talonmiestyöt, sisäänosto

Matilda Elo

Matilda Elo

Lastenhoito ja eläintenhoito, markkinointi

Topi Jalonen

Topi Jalonen

Talonmiestyöt, yhteysvastaava

Palvelut

autonhoitoa ja renkaidenvaihtoa

Autonhoito

Hoidamme renkaidenvaihdon vanteineen asiakkaan luona, näin asiakas saa käyttää ajan hyödykseen oman kotinsa lämmössä. Tuomme renkaidenvaihdossa käytettävät tarvikkeet mukanamme. Hinnat alkaen 35€.
Auton sisä- ja ulkopesu suoritetaan sesongin mukaan joko asiakkaan luona tai yrityksemme yhteistyökumppanin lämmitetyssä hallissa. Pesu suoritetaan asiakkaan toiveesta joko painepesurilla tai käsin. Asiakkaan tilauksesta meiltä hoituu myös sisätilojen imurointi, ikkunoiden ja muovipintojen pesu. Hinnat alkaen 30€.

Hinnasto
piha-alueiden haravointia ja puutarhan hoitoa

Talonmies

Autamme ihmisiä pihatilojen ja rakennuksien siivouksessa sekä puutarhan hoidossa. Syksyisin hoidamme haravoinnin ja oksien katkomiset. Hintoihimme kuuluu aina puutarhajätteiden pois vienti. Hinnat alkaen 20€ tunti.
Talvisin kolaamme lumet ja hiekoitamme tiet tilauksesta tai sopimuksen mukaan. Hinnat alkaen 25€ tunti.

Hinnasto
lastenhoitoa ja lasten syntymäpäiväkutsuja

Lastensynttärit ja lastenhoito

Järjestämme lapsille erilaisia synttäreitä, teemana voi olla esimerkiksi prinsessa, merirosvo, disko, intiaani tai eläinteema. Emme vaadi juhlapaikalle valvojaa asiakkaalta, vaan pidämme huolen että meillä on aina riittävästi valvojia paikalla. Synttärit voidaan järjestää yhteistyökumppanimme juhlatilassa Soukaisissa tai asiakkaan itse valitsemassa juhlatilassa. Juhlatilassa ohjelmavaihtoehtoja on esimerkiksi: biljardi, ilmakiekko, pingis, karaoke, kotieläinten katsomista ja syöttämistä, sekä lisämaksusta myös poniajelua tai ratsastusta. Järjestämme syntymäpäivät kerrallaan enintään 10 lapselle, jotka ovat iältään vähintään 4 vuotiaita. Hintaan sisältyy suolaista naposteltavaa, karkkia, kakku tai jäätelö ja mehu. Hinta alkaen 13€ per lapsi.
Meiltä myös lastenvahdit, lasta tulee hoitamaan turvallisuussyistä aina kaksi nuorta, lapsen tulee olla vähintään 3 vuotias. Hinta alkaen 10€ tunti.

Hinnasto
eläintenhoitoa

Eläintenhoito

Ruokimme, ulkoilutamme ja hoidamme eläintäsi tarvittaessa, voimme ulkoiluttaa koirasi tai ruokkia kissasi, jos olet myöhään ulkona tai olet pari päivää matkoilla. Hinnat alkaen 15€

Hinnasto
tietotekniikka apua

Tietotekniikka

Autamme mielellämme tietotekniikkaan liittyvissä kysymyksissä, tietokoneiden tai älylaitteiden käyttöönotto ei ole meille vierasta ja voimme auttaa sinua oppimaan helposti ja nopeasti perustoimintojen käytön. Voimme myös asentaa laitteesi käyttövalmiiksi tai päivittää jo olemassa olevan laitteesi. Hinnat alkaen 25€ tunti.

Hinnasto

Tarjoamme lisäksi yrityksille somen hoitopalvelua, jossa korjaamme yrityksen tiedot sosiaaliseen mediaan ja opastamme somen käyttöä tai tilauksesta voimme myös tehdä sometusta esimerkiksi viikoittain. Hinnat yrityksille alkaen 45€ projekti. Lisänä voimme tarjota myös info-tv palvelun hoitoa.

Hinnasto

Yhteistyössä

Suunnittelutoimisto Papukaijamerkki

Suunnittelutoimisto Papukaijamerkki tekee yhden naisen voimin sisustus- ja valaistussuunnitelmia koteihin ja julkisiin tiloihin. Yrityksille myös mainostoimistopalvelut.

Laitilan Puhelin

Laitilan Puhelin rakentaa koko Laitilan kattavaa kuituverkkoa. Laitilan Metro on Laitilan Puhelimen kuitupalvelujen tavaramerkki. Laitilan Metro on valonnopea, rajaton, häiriötön ja se on riittävä.

Solu-Arinat

Solu-Arinat, valmistaa ja myy tulipesän arinoita mm. keskuslämmityskattiloihin, kiukaisiin ja uuneihin. Solu-Arinalla on myös verkkokauppa.

Suomen Tulisijatarvike

Suomen Tulisijatarvike maahantuo ja myy erilaisia tuotteita keskuslämmityskattiloista - leikkikeskuksiin. Varasto ja myyntitila Laitilassa, jonka lisäksi myös verkkokauppa

May Cheri Merin Talli

May Cheri Merin talli on vuonna 1995 toimintansa aloittanut pieni idyllinen ratsutalli, jonka ratsastustoiminta painottuu kouluratsastukseen.

Laitilan Kirjapaino

Laitilan Kirjapaino Oy on tunnettu ja luotettava kirjapaino. Meille tärkeitä arvoja ovat ekologisuus ja ennen kaikkea painamisen helppous. Kaikki työt on mahdollista toteuttaa täysin joutsenmerkin mukaisesti.